Kassa’s van Dream Support

Reeds 15 jaar de Nr. 1 in logistieke ondersteuning.

Verhuur voor de kleine en de grootste mega-evenementen in heel Vlaanderen.
Kassa met 2 loketten
Kassa met 2 loketten
draaimolen
Draaimolen
Kassa met 2 loketten

Voor verkoop van toegangskaarten en/of consumptiemunten kunt u gebruik maken van de kassa-units.

De kassa-unit met 2 loketten kan ingezet worden voor diverse evenementen. Is gemakkelijk en overal verplaatsbaar, kan zowel binnen (bestaande gebouwen of tent) als buiten gebruikt worden. Jetonautomaat is perfecte partner voor kassa om de mensen die instaan voor de verkoop van jetons te ontlasten.

De units zijn van binnen en van buiten afsluitbaar, dit voor een extra veilig gevoel.  Het wisselgeld kan in een kassalade worden opgeborgen.  Daarnaast is de kassa unit voorzien van 2 krukken, verwarming en verlichting.

Raam kan op verschillende standen (3cm, 5cm, 15cm of volledig) opengeschoven worden, wat ook de verkoop van polsbandjes mogeljk maakt.

Om de kassa vlot te manipuleren op uw evenement zijn er langs beide zijden heftruckuitsparingen voorzien. Verder zijn er plaatsen voorzien waaraan er hekwerk kan vastgemaakt worden.  Op deze manier is het mogelijk de kassa tussen het hekwerk in te bouwen zonder een zwak punt in de omheining te creëren.

Afmetingen:

H: 2,35m B: 2,50m D: 1,25m

Specificaties:

– 2 krukken
– kassalade
– verwarming
– verlichting
– vals geld detectielamp op aanvraag

PDF Brochure
Draaimolen

De dubbele draaimolen of tourniquet wordt gebruikt om toegang tot het terrein te controleren.

Door gegarandeerd eenrichtingsverkeer is het onmogelijk dat bezoekers van de verkeerde kant het terrein betreden.   Door het plaatsen van deze draaihekken kan u medewerkers uitsparen en deze op andere plaatsen inschakelen. De dubbele draaimolen zorgt voor een goede doorstroming van volk.

De mechanische molens zijn instelbaar in 2 draai richtingen en kunnen zelfs geblokeerd worden. Tevens is hij makkelijk tussen lijn bouwhekken te monteren.

Afmetingen:

H: 2,40m B: 2,40m D:1,20m

PDF Brochure