Aluminium Stage Barriers van Dream Support

Reeds 15 jaar de Nr. 1 in logistieke ondersteuning.

Verhuur voor de kleine en de grootste mega-evenementen in heel Vlaanderen.
Rechte Barrier
Rechte Barrier
Hoek Barrier
Hoek Barrier
Kabeldoorvoer Barrier
Kabeldoorvoer Barrier
poortje
Poortje
Rechte Aluminium Barrier

Voor situaties waar dranghekken te gevaarlijk worden en bouwhekken geen optie zijn leveren wij stagebarriers, ook wel crowd barriers of crash barriers genoemd.  De ideale oplossing voor een veilige scheiding tussen b.v. publiek en podium.  Barriers zijn ca. 1 meter hoog en vormen dus geen obstakel voor het zicht.

Een voetplaat waar het publiek staat zorgt voor extra stabilisatie   Aan de achterzijde (de zijde van het podium) bevinden zich op vaste afstanden kleine opstapjes waarop een beveiliger kan gaan staan om bezoekers indien nodig uit het publiek te evacueren.

De aluminium stagebarrier is duurzaam, sterk en licht van gewicht.  De favoriet onder de organisatoren van evenementen op zoek naar een veilig, maar kostenbesparend systeem.  Lichter materiaal bespaart installatietijd, transport en mankracht.

Bovendien zijn onze barriers voorzien van een speciaal locksysteem.

De barriers worden geleverd in containers van 10 stuks.

Afmetingen:

H: 1,20m B: 1,00m

Aluminium Hoek Barrier

De hoek barriers is door de flexibele hoek goed inzetbaar in combinatie met rechte stage barriers.  Ideaal om een hoek te maken om het podium of stage heen.

Afmetingen:

H: 1,20m
Hoek van 90° tot 270° aanpasbaar.

Aluminium Kabeldoorvoer Barrier

De kabeldoorvoer is een speciaal ontworpen barrier geschikt voor de doorvoer van de kabels van het podium naar de techniek te vergemakkelijken.

Afmetingen:

H: 1,20m B: 1,00m

Poortje

Met een handig tussenstuk kan de kabeldoorvoer omgebouwd worden tot een poortje.