Bouwhekken van Dream Support

Reeds 15 jaar de Nr. 1 in logistieke ondersteuning.

Verhuur voor de kleine en de grootste werven in heel Vlaanderen.
Ongezeilde hekken
Ongezeilde Hekken
Gezeilde Bouwhekken
Gezeilde Bouwhekken
Opzethekken
Opzethekken
Sluis
Sluis
Toebehoren
Toebehoren
Ongezeilde Hekken

De ongezeilde bouwhekken zijn van type antiklim.

Deze hekken worden vaak ingezet bij evenementen of bouwprojecten alwaar afscherming of beveiliging noodzakelijk/wenselijk is.  Uiteraard zijn onze bouwhekken voorzien van een kunststof voet en een klem.

De hekken worden geleverd in containers 30 stuks (= +/-100 m) door onszelf ontwikkeld. Grote voordeel van deze containers is dat zij verplaatsbaar zijn met heftruck.  Opslag voor blokken en klemmen is eveneens in de container voorzien. (Bestelling van veelvoud van 30 is een pluspunt.  Andere aantallen zijn uiteraard ook bespreekbaar.)

Natuurlijk bieden wij de optie van bouwhekservice aan.  Met de montage en demontage van de hekken ontlasten wij uw organisatie en maken wij uw planning eenvoudiger. Naast de verhuur verzorgen wij ook de verkoop van hekken, zowel nieuwe als tweedehandse.

Afmetingen:

H: 2,00m B: 3,50m

PDF Brochure
Gezeilde Bouwhekken

De bouwhekken met zeil (type M90) zijn standaard voorzien van zwart zeil.
Gezeilde bouwhekken worden ook wel foliehek genoemd.

Deze hekken worden vaak ingezet bij evenementen alwaar afscherming van buitenruimtes noodzakelijk/gewenst is.

Hekken worden geleverd in containers 28 stuks (= +/-100 m) door ons zelf ontwikkeld. Grote voordeel van deze containers is dat zij verplaatsbaar zijn met heftruck. Opslag voor blokken is eveneens in de container voorzien.
Bestelling van veelvoud van 28 is een pluspunt. (Andere aantallen zijn uiteraard ook bespreekbaar.)

Natuurlijk bieden wij de optie van bouwhekservice aan.  Met de montage en demontage van de hekken ontlasten wij uw organisatie en maken wij uw planning eenvoudiger.

Naast de verhuur verzorgen wij ook de verkoop van hekken, zowel nieuwe als tweedehandse.

Afmetingen:

H: 2,00m B: 3,50m

PDF Brochure
Opzethekken

Opzethekken zijn een meter hoog en worden bovenop een bouwhek gezet.  Hierdoor worden de spandoeken voor iedereen zichtbaar.

Banners zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Afmetingen:

H: 2,00m B: 3,50m

PDF Brochure
Sluizen

Om publieksstromen in overzichtelijke rijen tot een evenement toe te laten, kan gebruik worden gemaakt van toegangspoorten.  Bezoekers komen één voor één door de sluis, ideaal voor observatie en controle van de bezoekers door de beveiligingsmedewerkers.

Deze poorten zijn sets van 2 sluizen en worden opgebouwd uit ongezeilde bouwhekken en speciale afstandhouders.  Hierdoor onstaan sluizen van 3,50 meter lang en 70 cm breed.
Eventueel kunnen gezeilde bouwhekken worden gebruikt om bescherming te hebben tegen de regen maar het is ook mogelijk een tent over de toegangspoorten te plaatsen.
Meerdere sets kunnen eveneens gekoppeld worden.

PDF Brochure