Hekken van Dream Support

Reeds 15 jaar de Nr. 1 in logistieke ondersteuning.

Verhuur voor de kleine en de grootste werven en evenementen in heel Vlaanderen.
HEKKEN - AFLSUITINGEN
Bouwhekken

Bouwhekken

Dranghekken

Dranghekken

Toegangssluizen

Toegangssluizen

Stage Barriers

Stage Barriers

Op en Afbouw

Op- & Afbouw

Dranghekken

Nadarhekken of dranghekken worden veelal gebruikt als een publieksvriendelijke manier om mensen buiten potentieel gevaarlijke lokaties te houden.  Dit loopt uiteen van een wielerparcours tot een autocrossbaan.  Ook kunnen ze gebruikt worden als fietsenstalling.

Onze nadarhekken zijn stevig, licht en stabiel.  Kunnen snel worden geplaatst, overal en zonder gereedschap.  Uiteraard kunnen ze weer even snel opgeruimd worden.

De hekken worden geleverd op container van 35 stuks.

Afmetingen:

H: 2,10 m B: 2,20m

Toegangssluizen

Om publieksstromen in overzichtelijke rijen tot een evenement toe te laten, kan gebruik worden gemaakt van toegangspoorten.  Bezoekers komen één voor één door de sluis, ideaal voor observatie en controle van de bezoekers door de beveiligingsmedewerkers.

Deze poorten zijn sets van 2 sluizen en worden opgebouwd uit 3 ongezeilde bouwhekken en speciale afstandhouders.  Hierdoor onstaan sluizen van 3,50 meter lang en 70 cm breed.
Eventueel kunnen gezeilde bouwhekken worden gebruikt om bescherming te hebben tegen de regen maar het is ook mogelijk een tent over de toegangspoorten te plaatsen.
Meerdere sets kunnen eveneens gekoppeld worden.

Kleine opzethekken en banners (Entrance – Exit) voor de hoge toegangspoorten zijn eveneens verkrijgbaar.

Daarnaast kan u opteren voor lage inkomconstructie.  Met een set kan u 2 sluizen creëren.  Deze wordt opgebouwd uit laag hek en speciale afstandshouders.

PDF Brochure
Op- en Afbouw

Kwaliteit en een professionele dienstverlening: twee topprioriteiten bij Dream Support.  We produceren een groot deel van onze materialen zelf.  Wij zijn voortdurend alert en trachten oplossingen te vinden voor allerlei problemen waarmee onze klanten geconfronteerd worden.

Om te garanderen dat het aanleveren en afvoeren correct gebeurt, houden wij het transport geheel in eigen handen.  Tevens beschikken wij over een meeneemheftruck om alles te vergemakkelijken.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en hopen u spoedig te mogen begroeten!

Graag meer informatie?  Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog via info@dreamsupport.be!